Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در حالی که خانه تاریخی طباطبایی‌ها هنوز پاتوق گروه‌های فیلم سازی است، شهرداری کاشان مدعی مرمت آن شد.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، مدتی است که گروه های فیلم سازی در خانه تاریخی طباطبایی های کاشان مشغول کار هستند و پس از آنکه بازدید کنندگان را مزاحم فعالیت خود دیده اند، این بنا را با صحنه سازی مرمت تعطیل کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در ورودی این بنا بنری نصب شده و خبر از تعطیلی دو ماهه این خانه تاریخی داده است. در حالی فعالان میراث فرهنگی کاشان می گویند این بنا نیازی به مرمت اساسی و تعطیلی نداشته است و مرمت های جزیی با فعال بودن بنا امکان پذیر بوده است. پشت این بنر و آجرهای نمادین ورودی اما خبری از مرمتکاران نیست و گروه های فیلم برداری مشغول کار هستند. آنها می گویند این بنا مدت هاست در اجاره فیلم سازها است تا سریال سازی در آن ادامه داشته باشد.

گردشگرانی که ماه پیش به این بنا سر زده اند نیز گفته اند عواملی به طور مداوم به آنها تذکر داده اند که نزدیک برخی اتاق ها نشوند یا سکوت را رعایت کنند زیرا فیلم برداری در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: صحنه سازی مرمت دروغین برای فیلم برداری سریال در خانه طباطبایی‌ها / تبدیل عروس خانه‌های تاریخی کاشان به خوابگاه عوامل + عکس‌

سید مهدی رضوی زاده، مدیر حوزه گردشگری شهرداری کاشان به تازگی در مصاحبه با صدا و سیما خبر از آغاز مرمت این بنا داده، در حالی که چندین هفته است این بنا تعطیل شده است. تصاویری منتشر شده از خانه تاریخی طباطبایی ها نیز همگی آرشیوی بوده است.

محسن جاوری، مدیر میراث فرهنگی شهر کاشان نیز پیش از این در گفت و گو با خبرگزاری میزان اعلام کرده که این بنا طرحی برای مرمت ندارد.

تصاویری تازه از خانه تاریخی طباطبایی ها نیز نشان می دهد گروه فیلم برداری برای کم کردن نور، سقف پارچه ای بر سر این خانه تاریخی کشیده است. همچنین تصاویر دیگری که پیش از این در خبرگزاری میزان منتشر شده بود نشان از بی اهمیتی و رعایت نشدن اصول ایمنی بناهای تاریخی در جریان این فیلم برداری داشت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۸۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط حفاظت از اسناد تاریخی در خانه‌ها مناسب نیست

‌سرپرست مرکز اسناد جنوب‌شرق، گفت: شرایط حفاظت از اسناد تاریخی در خانه‌ها مناسب نیست و مردم می‌توانند این اسناد را به مرکز اسناد تحویل دهند تا با نام اهدا کننده در آرشیو این مرکز نگهداری شود. - اخبار استانها -

ریحانه شهیدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با گرامیداشت نوزدهم اردیبهشت سالروز ولادت محمد بن یعقوب کلینی، اظهار داشت: این روز در تقویم ما با عنوان «روز اسناد ملی و میراث مکتوب» نامگذاری شده است و ما در سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران در دو بخش کتابخانه‌ها و بخش اسناد کار می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه در استان‌ها بیشتر در حوزه اسناد کار می‌کنیم و بخش عمده کار ما در حوزه اسناد تاریخی است که در دست مردم قرار دارد، گفت: واقعیت این است که شرایط حفظ و نگهداری این اسناد در خانه‌ها مناسب نیست و ممکن است به علت عناصر طبیعی در معرض آسیب قرار گرفته و در اثر مرور زمان از بین بروند.

سرپرست مرکز اسناد و کتابخانه ملی جنوب‌شرق کشور با بیان اینکه سازمان اسناد ملی براساس ضوابط و استانداردهای بین‌المللی، فضایی را برای نگهداری این اسناد فراهم کرده است، افزود: پیشنهاد می‌کنیم کسانی که اسناد تاریخی در اختیار دارند برای حفظ و نگهداری بهتر آن را به مرکز اسناد تحویل دهند تا با نام اهدا کننده در آرشیو این مرکز نگهداری شود.

وی با اشاره به اینکه بخش دیگر وظیفه ما در حوزه اسناد دولتی است، گفت: اسناد دولتی پس از پایان یافتن کار آنها، مورد ارزیابی قرار گرفته و اسنادی که واجد ارزش تاریخی هستند به سازمان اسناد و کتابخانه ملی منتقل شده و اسناد فاقد ارزش امحا می‌شوند.

شهیدی با بیان اینکه کار ما در حقیقت نگهداری و حفظ از اسنادی است که میراث مکتوب ملت ما محسوب می‌شوند، ادامه داد: اسناد تاریخی خیلی مهم و چند صد ساله‌ای در اسناد و کتابخانه ملی داریم که تلاش می‌کنیم این اسناد را در بهترین شرایط نگهداری کنیم.

سرپرست مرکز اسناد و کتابخانه ملی جنوب‌شرق کشور با اشاره به اینکه ما در حقیقت یک مجموعه خدماتی هستیم و در حوزه هم به مردم و پژوهشگران ارائه خدمات داریم، گفت: تلاش می‌کنیم تا با ارائه مشاوره به مردم از آسیب رسیدن به اسناد و گنجینه‌های تاریخی کشورمان جلوگیری کنیم.

وی با بیان اینکه از پژوهشگران حوزه‌های مختلف دعوت می‌شود که با حضور در این مرکز از منابع سازمان اسناد و کتابخانه ملی استفاده کنند، ادامه داد: کتابخانه مرکز اسناد و کتابخانه ملی جنوب‌شرق کشور یک کتابخانه تخصصی تاریخ، الهیات و کتابداری است که در خدمت مراجعه‌کنندگان قرار دارد.

شهیدی  از برگزاری آیین گرامیداشت هفته اسناد ملی روز شنبه بیست و دوم اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: این آیین با همکاری دانشگاه بین‌المللی شهید باهنر کرمان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • قیمت‌های نجومی اجاره ماشین عروس!
  • مرمت مسجد تاریخی«چهلستون و یری» با جدیت ادامه یابد
  • تخصیص اعتبار برای مرمت مساجد تاریخی «چهلستون» و «یری پایین» زنجان
  • شرایط حفاظت از اسناد تاریخی در خانه‌ها مناسب نیست
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان کودکان و دانش آموزان در کاشان
  • پیام جالب یک مستاجر به صاحب خانه اش | چرا فکر می‌کنی مقصر همه مشکلات اقتصادی‌ات من هستم؟ | ببینید
  • اجاره خانه در شمال تهران چقدر آب می خورد ؟ اجاره نشینی خوش نشینی یعنی همین !
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • مرمت پل تاریخی زمان‌خان سامان مدیریت شود
  • بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان